Mell & Vintage Future schittert met Lovin' Whiskey bij opening Vandaag Inside (video)

Mell & Vintage Future schittert met Lovin' Whiskey bij opening Vandaag Inside (video)

Zaterdag 13 april om 08:44

<em>Mell &amp; Vintage Future</em> schittert met <em>Lovin' Whiskey</em> bij opening <em>Vandaag Inside</em> (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Mell & Vintage Future opent de uitzending van Vandaag Inside op prachtige wijze met het 'Lovin Whiskey.' Bekijk het spectaculaire optreden hierboven. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Mell & Vintage Future opent de uitzending van Vandaag Inside op prachtige wijze met het 'Lovin Whiskey.' Bekijk het spectaculaire optreden hierboven.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's