Johan Derksen pest Wilfred Genee met 'gedenkwaardig interview' (video)

Johan Derksen pest Wilfred Genee met 'gedenkwaardig interview' (video)

Sunday 14 April om 09:50

<em>Johan Derksen</em> pest Wilfred Genee met 'gedenkwaardig interview' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen blikt bij Vandaag Inside terug op een legendarisch interview tussen Wilfred Genee en darter Wayne Mardle, die zelf helaas niet door had dat hij in een interview zat... Wilfred: 'Nooit meer darts, heb ik toen gezegd.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen blikt bij Vandaag Inside terug op een legendarisch interview tussen Wilfred Genee en darter Wayne Mardle, die zelf helaas niet door had dat hij in een interview zat... Wilfred: 'Nooit meer darts, heb ik toen gezegd.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's