Sophie Hillbrand confronteert Real Housewives in talkshow met vernederende uitspraken (video)

Sophie Hillbrand confronteert Real Housewives in talkshow met vernederende uitspraken (video)

Zaterdag 13 april om 11:52

Deze week werd Sophie Hilbrand van alle kanten gewezen op een uitspraak over haar uiterlijk, gedaan in de podcast van de twee Amsterdamse 'real housewives' Tamara en Maria. Ze waren vrijdag te gast in haar talkshow Sophie & Jeroen. Bekijk de fragmenten hieronder.

Gemeen
Aan de talkshowtafel van Sophie buitelen de meningen over elkaar heen. Over het algemeen worden de uitspraken gezien als onnodig en gemeen. Een echt weerwoord lijkt er niet te komen, behalve dan dat de dames alles 'zonder filter' bespreken. Hélène Hendriks sprak haar lof ui over het interview van Sophie Hilbrand.

Bekijk het fragment uit Sophie & Jeroen hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Sophie & Jeroen terugkijken bij Gids.tv.

Sophie Hillbrand confronteert <em>Real Housewives</em> in talkshow met vernederende uitspraken (video) Deze week werd Sophie Hilbrand van alle kanten gewezen op een uitspraak over haar uiterlijk, gedaan in de podcast van de twee Amsterdamse 'real housewives' Tamara en Maria. Ze waren vrijdag te gast in haar talkshow Sophie & Jeroen. Bekijk de fragmenten hieronder. GemeenAan de talkshowtafel van Sophie buitelen de meningen over elkaar heen. Over het algemeen worden de uitspraken gezien als onnodig en gemeen. Een echt weerwoord lijkt er niet te komen, behalve dan dat de dames alles 'zonder filter' bespreken. Hélène Hendriks sprak haar lof ui over het interview van Sophie Hilbrand. Bekijk het fragment uit Sophie & Jeroen hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Sophie & Jeroen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sophie Hillbrand confronteert Real Housewives in talkshow met vernederende uitspraken (video)

Actuele video's

Meer actuele video's