Lee Towers en Ahmed Aboutaleb nemen afscheid bij marathon Rotterdam: ‘Emotioneel’

Lee Towers en Ahmed Aboutaleb nemen afscheid bij marathon Rotterdam: ‘Emotioneel’

Lee Towers en Ahmed Aboutaleb nemen afscheid bij <em>marathon Rotterdam</em>: ‘Emotioneel’ De marathon van Rotterdam stond afgelopen weekend niet alleen in het teken van de sport, maar ook van afscheid. Ahmed Aboutaleb stopt na dertig jaar als burgemeester van Rotterdam en was er dus voor de laatste keer in deze functie bij. Lee Towers trad dertig jaar op bij deze marathon, maar ook de zanger neemt afscheid met You’ll Never Walk Alone. “Een beetje apart natuurlijk, het is best emotioneel.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Waarom stopt Lee Towers met zingen tijdens de Rotterdamse marathon? Bekijk deze video » Johan Derksen basht Lee Towers opnieuw: 'Lichamelijk gehandicapt én zijn stem doet het niet meer' Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 15 april om 09:29

De marathon van Rotterdam stond afgelopen weekend niet alleen in het teken van de sport, maar ook van afscheid. Ahmed Aboutaleb stopt na dertig jaar als burgemeester van Rotterdam en was er dus voor de laatste keer in deze functie bij. Lee Towers trad dertig jaar op bij deze marathon, maar ook de zanger neemt afscheid met You’ll Never Walk Alone. “Een beetje apart natuurlijk, het is best emotioneel.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's