Alberto Stegeman over Make Up Your Mind: 'Schoonmoeder wilde het niet geloven'

Alberto Stegeman over Make Up Your Mind: 'Schoonmoeder wilde het niet geloven'

Alberto Stegeman over <em>Make Up Your Mind</em>: 'Schoonmoeder wilde het niet geloven' In Make Up Your Mind stonden zaterdagavond weer verschillende heren op het podium te schitteren als dragqueen. Een van hen was Alberto Stegeman en daar keken veel kijkers van op, maar ook bekenden van de misdaadverslaggever. “Mijn schoonmoeder wilde het gewoon echt niet geloven”, vertelt Stegeman. “Ja, ik doe het wel, er worden nog steeds mensen in elkaar geslagen om wie ze zijn. En daarom heb ik meegedaan.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Make Up Your Mind iedere zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv. Patricia Paay wil niet meedoen aan Make Up Your Mind: 'Ik BEN al een drag queen' Bekijk deze video » Angela de Jong over Make up your mind: 'Dit lag zo buiten mijn comfort zone' Bekijk deze video » Zien: Alberto Stegeman is Sarah Be Sweet in Make Up Your Mind (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 15 april om 11:20

In Make Up Your Mind stonden zaterdagavond weer verschillende heren op het podium te schitteren als dragqueen. Een van hen was Alberto Stegeman en daar keken veel kijkers van op, maar ook bekenden van de misdaadverslaggever. “Mijn schoonmoeder wilde het gewoon echt niet geloven”, vertelt Stegeman. “Ja, ik doe het wel, er worden nog steeds mensen in elkaar geslagen om wie ze zijn. En daarom heb ik meegedaan.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Make Up Your Mind iedere zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's