Chateau Meiland VIPS: beeldhouwer mr. Frank Visser heeft moeite met ronde billen

Chateau Meiland VIPS: beeldhouwer mr. Frank Visser heeft moeite met ronde billen

<em>Chateau Meiland VIPS</em>: beeldhouwer mr. Frank Visser heeft moeite met ronde billen Bekijk in de video hierboven: eerste beelden van Miljuschka en Frank Visser in Chateau Meiland VIPS In Chateau Meiland VIPS zijn maandag Miljuschka Witzenhausen en Mr. Frank Visser te gast, en ze gaan onder meer beeldhouwen. Meneer Visser is helemaal in zijn element, al vindt hij het erg lastig om mooie ronde billen te fabriceren. Want even een misser en je beeld heeft cellulitis… Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS hieronder. Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Maandag 15 april om 13:59

Bekijk in de video hierboven: eerste beelden van Miljuschka en Frank Visser in Chateau Meiland VIPS

In Chateau Meiland VIPS zijn maandag Miljuschka Witzenhausen en Mr. Frank Visser te gast, en ze gaan onder meer beeldhouwen. Meneer Visser is helemaal in zijn element, al vindt hij het erg lastig om mooie ronde billen te fabriceren. Want even een misser en je beeld heeft cellulitis…

Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS hieronder.

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's