'Dit is de nieuwe huurder van Villa Eikenhorst en zoveel betaalt die per maand aan de koning'

'Dit is de nieuwe huurder van Villa Eikenhorst en zoveel betaalt die per maand aan de koning'

'Dit is de nieuwe huurder van <em>Villa Eikenhorst</em> en zoveel betaalt die per maand aan de koning' Koning Willem-Alexander blijkt een nieuwe huurder te hebben gevonden voor zijn werkelijk koninklijke pand én oude woonhuis in Wassenaar, Villa Eikenhorst. Journalist Menno Swart weet er werkelijk alles over: 'Het gaat om 1900m2 grond, 13 kamers, 7 slaapkamers en er zit een zwembad bij.' Wie gaat er wonen?De afgelopen jaren werd het imposante landgoed bewoond door de ambassadeur van Koeweit. En nu? Wie gaat er nu wonen? En hoeveel betaalt die per maand aan huur? Je ziet het hierboven, in het fragment van Shownieuws. Bekijk ook Johan Derksen: 'Het Koninklijk Huis is een bejaardenfeestje' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Heftig: Eloise van Oranje onthult lievelingsgerecht Beatrix en dat mag niet Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Ik ben een soort van hondengoeroe' (donderdag in De Bauers) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 16 april om 11:10

Koning Willem-Alexander blijkt een nieuwe huurder te hebben gevonden voor zijn werkelijk koninklijke pand én oude woonhuis in Wassenaar, Villa Eikenhorst. Journalist Menno Swart weet er werkelijk alles over: 'Het gaat om 1900m2 grond, 13 kamers, 7 slaapkamers en er zit een zwembad bij.'

Wie gaat er wonen?
De afgelopen jaren werd het imposante landgoed bewoond door de ambassadeur van Koeweit. En nu? Wie gaat er nu wonen? En hoeveel betaalt die per maand aan huur? Je ziet het hierboven, in het fragment van Shownieuws.

Actuele video's

Meer actuele video's