Zien! Bijzondere vriendschap tussen ekster en hond (RTL Nieuws)

Zien! Bijzondere vriendschap tussen ekster en hond (RTL Nieuws)

Woensdag 17 april om 20:48

In RTL Nieuws beelden van een bijzondere vriendschap tussen een ekster en een hond. In Australië mocht de uit huis geplaatste ekster Molly dankzij een petitie terug naar haar 'gezin'. Zo kan ze weer de hele dag met haar vriendinnetje Peggy spelen!

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Zien! Bijzondere vriendschap tussen ekster en hond (<em>RTL Nieuws</em>) In RTL Nieuws beelden van een bijzondere vriendschap tussen een ekster en een hond. In Australië mocht de uit huis geplaatste ekster Molly dankzij een petitie terug naar haar 'gezin'. Zo kan ze weer de hele dag met haar vriendinnetje Peggy spelen! Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: is Sywert van Lienden écht gevraagd voor Steenrijk, Straatarm? Bekijk deze video » Waarom zetten de Meilandjes Code Rosé nu alweer te koop? (Shownieuws) Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Ik ben een soort van hondengoeroe' (donderdag in De Bauers) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien! Bijzondere vriendschap tussen ekster en hond (RTL Nieuws)


Actuele video's

Meer actuele video's