Dilan Yeşilgöz geërgerd door tweet Geert Wilders: 'Dit moet echt ophouden' (video)

Dilan Yeşilgöz geërgerd door tweet Geert Wilders: 'Dit moet echt ophouden' (video)

Thursday 18 April om 20:01

Hoe moet het de komende jaren, als er al tijdens de formatie onenigheid is over het gedrag van Geert Wilders? VVD-leider Dilan Yeşilgöz is niet te spreken over een tweet van haar radicaalrechtse collega, die daarin demissionair staatssecretaris Eric van der Burg beschreef als een 'eng mannetje'. Ook hoopte hij dat Van der Burg 'snel opkrast'. Volgens Yeşilgöz moet het klaar zijn met dergelijke tweets.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

<em>Dilan Yeşilgöz</em> geërgerd door tweet Geert Wilders: 'Dit moet echt ophouden' (video) Hoe moet het de komende jaren, als er al tijdens de formatie onenigheid is over het gedrag van Geert Wilders? VVD-leider Dilan Yeşilgöz is niet te spreken over een tweet van haar radicaalrechtse collega, die daarin demissionair staatssecretaris Eric van der Burg beschreef als een 'eng mannetje'. Ook hoopte hij dat Van der Burg 'snel opkrast'. Volgens Yeşilgöz moet het klaar zijn met dergelijke tweets. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Geert Wilders op X: "En vergeet niet: ik zal nog premier van Nederland worden" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Job Knoester in Vandaag Inside: ‘Geert Wilders is hartstikke bipolair’ Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Als Geert Wilders dit blijft doen wordt het een ramp' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Politiek :
Dilan Yeşilgöz geërgerd door tweet Geert Wilders: 'Dit moet echt ophouden' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's