Hart van Nederland: zware mishandeling in Waalwijk, twee meisjes van scooter getrapt (video)

Hart van Nederland: zware mishandeling in Waalwijk, twee meisjes van scooter getrapt (video)

Thursday 18 April om 19:18

<em>Hart van Nederland</em>: zware mishandeling in Waalwijk, twee meisjes van scooter getrapt (video) Twee minderjarige meisjes zijn donderdagmiddag in Waalwijk van een scooter geduwd en gewond geraakt. De politie spreekt van een zware mishandeling. Volgens Hart van Nederland vond de mishandeling rond 14.00 uur plaats. Een van de slachtoffers is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog op zoek naar de verdachte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Explosie bij flat Amsterdam: bekijk de schade (video) Bekijk deze video » Richard K. over Weiteveen-drama: "Hoop dat nabestaanden mij op enig moment kunnen vergeven" (HvNL) Bekijk deze video » Bijna vallende hijskraan Leusden: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee minderjarige meisjes zijn donderdagmiddag in Waalwijk van een scooter geduwd en gewond geraakt. De politie spreekt van een zware mishandeling. Volgens Hart van Nederland vond de mishandeling rond 14.00 uur plaats. Een van de slachtoffers is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog op zoek naar de verdachte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's