Woedende Gordon weigert interview: 'Nooit meer met mij praten' (video)

Woedende Gordon weigert interview: 'Nooit meer met mij praten' (video)

Donderdag 18 april om 20:50

Het werd de laatste weken weer iets stiller rondom Gordon, maar vandaag haalt de zanger/presentator toch weer de pers. En dat terwijl hij daar helemaal geen zin in lijkt te hebben...

RTL Boulevard
Aran Bade is op bezoek bij de première van de film Yamas in Utrecht, als hij Gordon tegen het lijf loopt. Eerder vandaag verscheen de podcast van Mischa Blok en daarin deed de zanger een aantal heftige uitspraken, onder andere dat iemand waarmee hij datete, is overleden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Woedende <em>Gordon</em> weigert interview: 'Nooit meer met mij praten' (video) Het werd de laatste weken weer iets stiller rondom Gordon, maar vandaag haalt de zanger/presentator toch weer de pers. En dat terwijl hij daar helemaal geen zin in lijkt te hebben... RTL BoulevardAran Bade is op bezoek bij de première van de film Yamas in Utrecht, als hij Gordon tegen het lijf loopt. Eerder vandaag verscheen de podcast van Mischa Blok en daarin deed de zanger een aantal heftige uitspraken, onder andere dat iemand waarmee hij datete, is overleden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Woedende Gordon weigert interview: 'Nooit meer met mij praten' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's