Lenette van Dongen zegt optredens af na overlijden moeder: bekijk haar bijzondere ode

Lenette van Dongen zegt optredens af na overlijden moeder: bekijk haar bijzondere ode

<em>Lenette van Dongen</em> zegt optredens af na overlijden moeder: bekijk haar bijzondere ode Lenette van Dongen heeft de optredens van vrijdag en zaterdag in Theater de Veste in Delft geannuleerd vanwege het overlijden van haar moeder. De cabaretière bracht eerder in haar show een bijzondere ode aan haar moeder. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Carlo Boszhard na 16 jaar terug in theater: grote rol in musical Moulin Rouge Bekijk deze video » Zien: Hans Klok treedt in augustus drie weken op in Carré met spectaculaire show (video) Bekijk deze video » Zien: Roxeanne Hazes sluit tour af met crowdsurfen, 'ga ik nooit meer vergeten' Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 19 april om 15:18

Lenette van Dongen heeft de optredens van vrijdag en zaterdag in Theater de Veste in Delft geannuleerd vanwege het overlijden van haar moeder. De cabaretière bracht eerder in haar show een bijzondere ode aan haar moeder.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's