Shownieuws: vierde seizoen Marble Mania van start met familie Kazàn

Shownieuws: vierde seizoen Marble Mania van start met familie Kazàn

<em>Shownieuws</em>: vierde seizoen <em>Marble Mania</em> van start met familie Kazàn Het vierde seizoen Marble Mania gaat zaterdag van start met in de eerste aflevering de familie Kazàn die het tegen elkaar opneemt. De googeltrucs vliegen Winston Gerschtanowitz om de oren, er moet wel vals gespeeld zijn... Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Marble Mania is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Marble Mania: Thomas Berge, Frans Duijts & Wolter Kroes zijn super fanatiek! Bekijk deze video » Marble Mania gemist? Racebaan gaat te traag voor Tom Coronel: 'Is dit alles?' (video) Bekijk deze video » Marble Mania: spectaculaire supermarktbaan zorgt voor verrassende twist (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zaterdag 20 april om 10:47

Het vierde seizoen Marble Mania gaat zaterdag van start met in de eerste aflevering de familie Kazàn die het tegen elkaar opneemt. De googeltrucs vliegen Winston Gerschtanowitz om de oren, er moet wel vals gespeeld zijn... Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Marble Mania is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's