Grote zorgen om vermiste Marc (36) uit Dronten: 'Al vijf dagen vermist' (video)

Grote zorgen om vermiste Marc (36) uit Dronten: 'Al vijf dagen vermist' (video)

Zondag 21 april om 10:45

De politie heeft nieuwe foto's gedeeld van de vermiste Marc Jaskulski. De 36-jarige Drontenaar is sinds 15 april vermist. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder.

Grote zorgen om vermiste Marc (36) uit <em>Dronten</em>: 'Al vijf dagen vermist' (video) De politie heeft nieuwe foto's gedeeld van de vermiste Marc Jaskulski. De 36-jarige Drontenaar is sinds 15 april vermist. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. VermistNa meerdere zoekacties is de man nog altijd niet gevonden en de politie maakt zich grote zorgen om zijn gezondheid. Hij zou medicatie nodig hebben die voor hem van levensbelang zou kunnen zijn. Daarom is het van belang dat hij zo snel mogelijk gevonden wordt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Wilders na 'eng mannetje'-tweet: 'Zal me een worst wezen wat mensen ervan vinden' Bekijk deze video » Hart van Nederland: A59 ter hoogte van Waalwijk dicht door ongeluk Bekijk deze video » Hart van Nederland: schietpartij vanuit auto op ander voertuig in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
TV :

Vermist
Na meerdere zoekacties is de man nog altijd niet gevonden en de politie maakt zich grote zorgen om zijn gezondheid. Hij zou medicatie nodig hebben die voor hem van levensbelang zou kunnen zijn. Daarom is het van belang dat hij zo snel mogelijk gevonden wordt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's