Zien: Mysteriequeen in Make Up Your Mind voelt zich veertig jaar jonger (video)

Zien: Mysteriequeen in Make Up Your Mind voelt zich veertig jaar jonger (video)

Zondag 21 april om 09:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Make Up Your Mind van zaterdag 20 april. Je kunt de hele uitzending van Make Up Your Mind terugkijken via Gids.tv.

Zien: Mysteriequeen in <em>Make Up Your Mind</em> voelt zich veertig jaar jonger (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Make Up Your Mind van zaterdag 20 april. Je kunt de hele uitzending van Make Up Your Mind terugkijken via Gids.tv. Speedy Kingzales is deze week de mysteryqueen en mag de winnaar van de prijs uitreiken aan winnaar van de week LouLou Gal. Deze queen is overduidelijk helemaal in haar nopjes en vindt het heerlijk om zo in de maquillage te zitten. Ze is 72, maar op dit moment voelt ze zich weer even 27, zo vertelt ze bij de onthulling. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is vanaf 23 maart te zien bij RTL4. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.
TV :
Zien: Mysteriequeen in Make Up Your Mind voelt zich veertig jaar jonger (video)

Speedy Kingzales is deze week de mysteryqueen en mag de winnaar van de prijs uitreiken aan winnaar van de week LouLou Gal. Deze queen is overduidelijk helemaal in haar nopjes en vindt het heerlijk om zo in de maquillage te zitten. Ze is 72, maar op dit moment voelt ze zich weer even 27, zo vertelt ze bij de onthulling.

Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is vanaf 23 maart te zien bij RTL4. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's