Jack van Gelder gaat los over 'totale anarchie' in Nederland (De Oranjezondag)

Jack van Gelder gaat los over 'totale anarchie' in Nederland (De Oranjezondag)

Jack van Gelder gaat los over 'totale anarchie' in Nederland (<em>De Oranjezondag</em>) Jack van Gelder laat zo nu en dan weten dat hij geen politieke mening meer geeft, maar in De Oranjezondag kan hij het wederom niet laten. De presentator windt zich enorm op en maakt zich erg druk om de ‘totale anarchie’ in Nederland. Volgens hem wordt er veel te weinig gestraft en moeten we veel harder zijn. Lilian Marijnissen heeft moeite om ertussen te komen… Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Maandag 22 april om 09:28

Jack van Gelder laat zo nu en dan weten dat hij geen politieke mening meer geeft, maar in De Oranjezondag kan hij het wederom niet laten. De presentator windt zich enorm op en maakt zich erg druk om de ‘totale anarchie’ in Nederland. Volgens hem wordt er veel te weinig gestraft en moeten we veel harder zijn. Lilian Marijnissen heeft moeite om ertussen te komen…

Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's