Kijk terug: huldiging Feyenoord in Rotterdam

Kijk terug: huldiging Feyenoord in Rotterdam

Kijk terug: huldiging <em>Feyenoord</em> in Rotterdam Het is maandag feest in Rotterdam: de beker is binnen en vanaf 12:00 uur wordt Feyenoord gehuldigd op het grote plein bij de Markthal. De eerste fans waren al vroeg aanwezig om zo de beste plekjes te bemachtigen, zoals je kunt zien in de video van Hart van Nederland hierboven. Hieronder kun je de hele Feyenoord-huldiging terugkijken, via de video van ESPN. Bekijk zeker ook even het optreden van Lee Towers. Bekijk ook Waarom is huldiging Feyenoord niet op de Coolsingel? (De Oranjezondag) Bekijk deze video » Geen EK voor Frenkie de Jong? 'Het zou nu al einde oefening kunnen zijn' Bekijk deze video »
Voetbal :
Maandag 22 april om 09:32

Het is maandag feest in Rotterdam: de beker is binnen en vanaf 12:00 uur wordt Feyenoord gehuldigd op het grote plein bij de Markthal. De eerste fans waren al vroeg aanwezig om zo de beste plekjes te bemachtigen, zoals je kunt zien in de video van Hart van Nederland hierboven.

Hieronder kun je de hele Feyenoord-huldiging terugkijken, via de video van ESPN. Bekijk zeker ook even het optreden van Lee Towers.


Actuele video's

Meer actuele video's