Nelie uit URK!: 'Het lijkt wel of kinderen omhoog poepen'

Nelie uit URK!: 'Het lijkt wel of kinderen omhoog poepen'

Nelie uit <em>URK!</em>: 'Het lijkt wel of kinderen omhoog poepen' Nelie uit Urk past maar wat graag op, bijvoorbeeld op haar kleinkind Jan, maar over bepaald gedrag moet haar toch wat van het hart: 'Ik weet niet wat dat met kinderen is. Het lijkt wel of ze omhoog poepen. Als ze dan de zaak vol hebben dan zit het hier.. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen.' Bekijk de video van URK!-fans hieronder en bekijk ook de opening van de antiekzaak van Teun Föhn. Bovenaan deze pagina zie je een hele aflevering van het laatste seizoen. Bekijk ook Urk!-sterren Gerda & Klaas reageren op komst tweede kind (Shownieuws) Bekijk deze video » Teun Föhn pas op: 'Greetje steelt een geurkaars!' (Shownieuws) Bekijk deze video » De Oranjezondag: is Frans Timmermans NOG dommer dan hij eruit ziet?' Bekijk deze video »
TV :
Nelie uit URK!: 'Het lijkt wel of kinderen omhoog poepen'
Maandag 22 april om 09:06

Nelie uit Urk past maar wat graag op, bijvoorbeeld op haar kleinkind Jan, maar over bepaald gedrag moet haar toch wat van het hart: 'Ik weet niet wat dat met kinderen is. Het lijkt wel of ze omhoog poepen. Als ze dan de zaak vol hebben dan zit het hier.. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen.'

Bekijk de video van URK!-fans hieronder en bekijk ook de opening van de antiekzaak van Teun Föhn. Bovenaan deze pagina zie je een hele aflevering van het laatste seizoen.

Actuele video's

Meer actuele video's