Inez Weski bij Buitenhof over arrestatie: 'Ik werd volledig overvallen'

Inez Weski bij Buitenhof over arrestatie: 'Ik werd volledig overvallen'

Inez Weski bij <em>Buitenhof</em> over arrestatie: 'Ik werd volledig overvallen' Inez Weski sprak dit weekend bij Buitenhof openhartig over haar arrestatie en verblijf in de gevangenis: 'Ik werd volledig overvallen en dat is bijna niet te beschrijven, wat je dan na vijfenveertig jaar overkomt.' 'Ondergrondse bunker'Ze werd afgevoerd en opgesloten in een ondergrondse bunker, waar ze volledig geïsoleerd verbleef. Mag dat eigenlijk wel, vraagt Twan Huys zich af. Het antwoord van Weski zie je in de video hierboven. Bekijk ook Bram Moszkowicz gaat boek Inez Weski niet lezen: 'Om deze reden' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 22 april om 12:27

Inez Weski sprak dit weekend bij Buitenhof openhartig over haar arrestatie en verblijf in de gevangenis: 'Ik werd volledig overvallen en dat is bijna niet te beschrijven, wat je dan na vijfenveertig jaar overkomt.'

'Ondergrondse bunker'
Ze werd afgevoerd en opgesloten in een ondergrondse bunker, waar ze volledig geïsoleerd verbleef. Mag dat eigenlijk wel, vraagt Twan Huys zich af. Het antwoord van Weski zie je in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's