Rob Kemps over Matthijs van Nieuwkerk: 'Waar wachten we op, zweepslagen of gevangenis?'

Rob Kemps over Matthijs van Nieuwkerk: 'Waar wachten we op, zweepslagen of gevangenis?'

Rob Kemps over <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: 'Waar wachten we op, zweepslagen of gevangenis?' Matthijs van Nieuwkerk zou afgelopen weekend bij RTL aan de slag gaan, maar wegens nog meer beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres is hij weer van de buis verdwenen. Rob Kemps reageert op de afwezigheid van zijn collega en vriend. Kemps en Van Nieuwkerk weer samen naar Parijs?Kemps en Van Nieuwkerk maakten samen de documentaireserie Chansons en wat de Snollebollekes-zanger betreft gaan ze snel weer naar Parijs. “Waar wachten we nu op? Moet hij nog gestraft worden? Moet ‘ie zweepslagen of moet hij in de gevangenis?”, vraagt Rob zich af. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: 'Verloren zoon Eus is terug' Bekijk deze video » Rob Kemps over vriendschap Matthijs van Nieuwkerk: 'Dichter tot elkaar gekomen' (video) Bekijk deze video » Zien: Matthijs van Nieuwkerk koopt nieuwe woning in Den Haag Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 22 april om 12:35

Matthijs van Nieuwkerk zou afgelopen weekend bij RTL aan de slag gaan, maar wegens nog meer beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres is hij weer van de buis verdwenen. Rob Kemps reageert op de afwezigheid van zijn collega en vriend.

Kemps en Van Nieuwkerk weer samen naar Parijs?
Kemps en Van Nieuwkerk maakten samen de documentaireserie Chansons en wat de Snollebollekes-zanger betreft gaan ze snel weer naar Parijs. “Waar wachten we nu op? Moet hij nog gestraft worden? Moet ‘ie zweepslagen of moet hij in de gevangenis?”, vraagt Rob zich af.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's