Bridgerton seizoen 3 vanaf 16 mei te zien op Netflix: bekijk de trailer

Bridgerton seizoen 3 vanaf 16 mei te zien op Netflix: bekijk de trailer

Maandag 22 april om 14:40

Nog een kleine maand en dan kun je kijken naar het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton. In dit deel van de populaire romantische serie staan Penelope Featherington en Colin Bridgerton centraal. Penelope is vastbesloten om Colin te vergeten en gaat op zoek naar een echtgenoot. Ze krijgt hulp van de laatste persoon van wie ze dat verwacht.

Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 is vanaf donderdag 16 mei te zien, het tweede deel vanaf 13 juni. Lees hier waar je Bridgerton kunt streamen.

<em>Bridgerton</em> seizoen 3 vanaf 16 mei te zien op Netflix: bekijk de trailer Nog een kleine maand en dan kun je kijken naar het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton. In dit deel van de populaire romantische serie staan Penelope Featherington en Colin Bridgerton centraal. Penelope is vastbesloten om Colin te vergeten en gaat op zoek naar een echtgenoot. Ze krijgt hulp van de laatste persoon van wie ze dat verwacht. Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 is vanaf donderdag 16 mei te zien, het tweede deel vanaf 13 juni. Lees hier waar je Bridgerton kunt streamen. Film Scoop over berucht interview prins Andrew nu op Netflix: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Jeroen Snel haalt uit naar Harry en Meghan: 'Willen geld verdienen' (video) Bekijk deze video » Netflix Top 10 series: Midtsommernatt nieuwe nummer 1, remake Heartbreak High populair Bekijk deze video »
Trailer :
Bridgerton seizoen 3 vanaf 16 mei te zien op Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's