Heftig: Connie Witteman moet na autopech uren in vrieskou wachten op wegenwacht

Heftig: Connie Witteman moet na autopech uren in vrieskou wachten op wegenwacht

Heftig: <em>Connie Witteman</em> moet na autopech uren in vrieskou wachten op wegenwacht Die arme Connie Witteman: nadat ze maandagavond een bezoek bracht aan de studio van Shownieuws om te praten over haar terugkeer als Vanessa, kreeg ze een ongeluk met haar auto. 'Ze raakte en stoepje en hoorde vervolgens met een knal haar rechtervoorband leeglopen', vertelt Evert Santegoeds. 'Half drie thuis'Het duurde vervolgens uren voordat de wegenwacht bij Connie was en het was ook nog eens ijskoud. 'Ze hebben haar geweldig geholpen maar ze was pas om half drie thuis.' Alles over het hachelijke nachtelijke avontuur van Connie zie je hierboven, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Connie Witteman terug als Vanessa op Milkshake Festival: 'Dit ga ik zingen' Bekijk deze video » Youp van ’t Hek breekt show in Carré af: wat is er gebeurd? Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Zo viel ik 40 kilo af in 3 maanden tijd' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 24 april om 09:05

Die arme Connie Witteman: nadat ze maandagavond een bezoek bracht aan de studio van Shownieuws om te praten over haar terugkeer als Vanessa, kreeg ze een ongeluk met haar auto. 'Ze raakte en stoepje en hoorde vervolgens met een knal haar rechtervoorband leeglopen', vertelt Evert Santegoeds.

'Half drie thuis'
Het duurde vervolgens uren voordat de wegenwacht bij Connie was en het was ook nog eens ijskoud. 'Ze hebben haar geweldig geholpen maar ze was pas om half drie thuis.'

Alles over het hachelijke nachtelijke avontuur van Connie zie je hierboven, in het fragment van Shownieuws

Actuele video's

Meer actuele video's