Bouke kijkt terug op Koningsdag: "Dit was toch heel speciaal" (EenVandaag)

Bouke kijkt terug op Koningsdag: "Dit was toch heel speciaal" (EenVandaag)

Sunday 28 April om 09:27

Emmenaar Bouke mocht zaterdag koning Willem-Alexander toezingen op Koningsdag. Een bijzondere dag voor de zanger. EenVandaag volgde hem in zijn voorbereidingen voor dit speciale optreden.

Speciaal
Een ontstoken oog mocht geen roet in het eten gooien dus zonnebril op en gaan! De jarige koning en zijn familie genoten zichtbaar van Boukes versie van 'Happy Birthday'. "Dit was toch heel speciaal. Als je ziet hoeveel mensen erop af komen, dat is ongelooflijk", aldus een trotse Bouke na afloop.

Bekijk Boukes Koningsdag in EenVandaag hieronder

<em>Bouke</em> kijkt terug op <em>Koningsdag</em>: &quot;Dit was toch heel speciaal&quot; (<em>EenVandaag</em>) Emmenaar Bouke mocht zaterdag koning Willem-Alexander toezingen op Koningsdag. Een bijzondere dag voor de zanger. EenVandaag volgde hem in zijn voorbereidingen voor dit speciale optreden. SpeciaalEen ontstoken oog mocht geen roet in het eten gooien dus zonnebril op en gaan! De jarige koning en zijn familie genoten zichtbaar van Boukes versie van 'Happy Birthday'. "Dit was toch heel speciaal. Als je ziet hoeveel mensen erop af komen, dat is ongelooflijk", aldus een trotse Bouke na afloop. Bekijk Boukes Koningsdag in EenVandaag hieronder Bekijk ook Koningsdag 2024: 'We gaan het heden, verleden en de toekomst van Emmen zien' (video) Bekijk deze video » Koningsdag Emmen: 'vlinderthema' doorgevoerd in kleding Oranjes (video) Bekijk deze video » Zien: Bouke Scholten swingt met Happy Birthday voor Willem-Alexander in Emmen (video) Bekijk deze video »
TV :
Bouke kijkt terug op Koningsdag: "Dit was toch heel speciaal" (EenVandaag)


Actuele video's

Meer actuele video's