Der Theo met Theo Maassen start 18 mei op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Der Theo met Theo Maassen start 18 mei op NPO 1: bekijk de eerste beelden

<em>Der Theo</em> met Theo Maassen start 18 mei op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk in de video hierboven: Der Theo in gevaar door ophef rond Theo Maassen Het was even onzeker of Der Theo zou worden uitgezonden, maar het lijkt er 18 mei toch van te komen. In de documentaireserie geeft Theo Maassen op geheel eigen wijze een rondleiding door Duitsland. Van Oktoberfesten tot NietzscheMaassen is in opspraak geraakt doordat zijn ex-minnares hem beschuldigt van huiselijk geweld. Hierdoor stopt de cabaretier met Zomergasten, maar Der Theo gaat blijkbaar wel gewoon door. Hij gaat op onderzoek uit in Duitsland, van Oktoberfesten tot Nietzsche, van ‘weinig grapjes maken’, de regeltjes volgen tot Beethoven en Volkswagen. Bekijk de eerste beelden van Der Theo in de video hieronder. Der Theo is vanaf zaterdag 18 mei wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Theo Maassen weg bij Zomergasten: bekijk zijn reactie Bekijk deze video » Shownieuws: vrijdagavond-programma Theo Maassen gewoon te zien bij NPO (video) Bekijk deze video » Zien: Olcay Gulsen en Johan Derksen in de clinch over Theo Maassen (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 2 May om 14:29

Bekijk in de video hierboven: Der Theo in gevaar door ophef rond Theo Maassen

Het was even onzeker of Der Theo zou worden uitgezonden, maar het lijkt er 18 mei toch van te komen. In de documentaireserie geeft Theo Maassen op geheel eigen wijze een rondleiding door Duitsland.

Van Oktoberfesten tot Nietzsche
Maassen is in opspraak geraakt doordat zijn ex-minnares hem beschuldigt van huiselijk geweld. Hierdoor stopt de cabaretier met Zomergasten, maar Der Theo gaat blijkbaar wel gewoon door. Hij gaat op onderzoek uit in Duitsland, van Oktoberfesten tot Nietzsche, van ‘weinig grapjes maken’, de regeltjes volgen tot Beethoven en Volkswagen.

Bekijk de eerste beelden van Der Theo in de video hieronder. Der Theo is vanaf zaterdag 18 mei wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's