Sjoukje Dijkstra (82) overleden: Shownieuws brengt ode aan kunstschaatsster

Sjoukje Dijkstra (82) overleden: Shownieuws brengt ode aan kunstschaatsster

Sjoukje Dijkstra (82) overleden: <em>Shownieuws</em> brengt ode aan kunstschaatsster Donderdag is bekendgemaakt dat Sjoukje Dijkstra op 82-jarige leeftijd is overleden. In Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over de kunstschaatster, die de eerste gouden medaille voor Nederland binnensleepte op de Olympische Winterspelen. Het entertainmentprogramma brengt een ode aan de legende en deelt een aantal reacties op haar overlijden. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Kunstschaatslegende Sjoukje Dijkstra op 82 jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Zien: mopperende Martien Meiland worstelt met kapotte fontein Bekijk deze video » Amy Rose en Saul (Winter vol liefde) onthullen in video: een zoon of dochter? Bekijk deze video »
Sport :
Friday 3 May om 11:11

Donderdag is bekendgemaakt dat Sjoukje Dijkstra op 82-jarige leeftijd is overleden. In Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over de kunstschaatster, die de eerste gouden medaille voor Nederland binnensleepte op de Olympische Winterspelen. Het entertainmentprogramma brengt een ode aan de legende en deelt een aantal reacties op haar overlijden.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's