Is Britney Spears gewond geraakt door vechtpartij? (Shownieuws)

Is Britney Spears gewond geraakt door vechtpartij? (Shownieuws)

Is <em>Britney Spears</em> gewond geraakt door vechtpartij? (<em>Shownieuws</em>) Shownieuws begon de uitzending aflevering met breaking nieuws over Britney Spears. De zangeres zou gewond zijn geraakt door een vechtpartij in een hotel. Britney heeft inmiddels gereageerd op dit nieuws en op het feit dat ze afgevoerd zou zijn door een ambulance. FakenewsHet is één groot onzinverhaal, fake news is de reactie van Britney. Ze heeft alleen een enkel verzwikt en zou het ambulancepersoneel weg gestuurd hebben. De geplaagde ster heeft er helemaal genoeg van en wil verhuizen naar Boston. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe zomerhit voor Mart Hoogkamer? "Probeer ze een beetje op verkeerde been te zetten" (Shownieuws) Bekijk deze video » Isa Hoes zou kunnen daten met een vrouw: "Ik denk niet meteen 'ieuw nee'" (Shownieuws) Bekijk deze video » Simon Keizer vraagt Sems oma: "Je hebt helemaal nog niet van mij gesnoept?" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 3 May om 20:32

Shownieuws begon de uitzending aflevering met breaking nieuws over Britney Spears. De zangeres zou gewond zijn geraakt door een vechtpartij in een hotel. Britney heeft inmiddels gereageerd op dit nieuws en op het feit dat ze afgevoerd zou zijn door een ambulance.

Fakenews
Het is één groot onzinverhaal, fake news is de reactie van Britney. Ze heeft alleen een enkel verzwikt en zou het ambulancepersoneel weg gestuurd hebben. De geplaagde ster heeft er helemaal genoeg van en wil verhuizen naar Boston.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's