Sam krijgt standje in De Bondgenoten: 'Ik zou nooit mijn vrienden zo naaien'

Sam krijgt standje in De Bondgenoten: 'Ik zou nooit mijn vrienden zo naaien'

Sam krijgt standje in <em>De Bondgenoten</em>: 'Ik zou nooit mijn vrienden zo naaien' In De Bondgenoten maakt Sam geen vrienden met haar actie. Ze heeft besloten om Davey uit het spel te stemmen, hiermee gaat ze in tegen afspraken die ze eerder heeft gemaakt met haar vrienden. Kainé en Robert spreken haar aan op haar gedrag. Ze zou zich laten manipuleren en daar horen consequenties bij. “Ik zou nooit mijn vrienden zo naaien”, krijgt Sam te horen. Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: Davey zegt dat hij van Sam houdt, Mary moet haar 'bek houden' Bekijk deze video » De Bondgenoten: woeste Nick is klaar met achterbakse streken, 'walgelijk!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: veel tranen bij afscheid van weggestemde Davey Bekijk deze video »
TV :
Monday 6 May om 15:49

In De Bondgenoten maakt Sam geen vrienden met haar actie. Ze heeft besloten om Davey uit het spel te stemmen, hiermee gaat ze in tegen afspraken die ze eerder heeft gemaakt met haar vrienden. Kainé en Robert spreken haar aan op haar gedrag. Ze zou zich laten manipuleren en daar horen consequenties bij. “Ik zou nooit mijn vrienden zo naaien”, krijgt Sam te horen.

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's