Zien: Marian uit B&B Vol Liefde gaat undercover met Kees van der Spek

Zien: Marian uit B&B Vol Liefde gaat undercover met Kees van der Spek

Zien: Marian uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> gaat undercover met Kees van der Spek Marian uit B&B Vol Liefde is flink opgelicht en schakelde voor hulp niemand minder dan Kees van der Spek in. Wat was er precies aan de hand? 'Ze ontdekte dat ze rare afschrijvingen had en toen heeft ze haar medewerkster, die Mariana heet, daarmee geconfronteerd. Die heeft dat toegegeven en kwam vervolgens met een verhaal dat ze onder druk werd gezet en slachtoffer zou zijn van een moordcomplot', vertelt de presentator. Marian gaat undercoverHet verhaal zat echter net wat anders in elkaar: 'Marian heeft ontdekt dat haar medewerker juist háár wilde laten vermoorden.' Wat een verhaal! In Kees van der Spek: oplichters aangepakt is dinsdagavond te zien hoe Marian undercover (met pruik op) samen met Kees haar voormalige medewerkster confronteert met het hele gebeuren. De eerste beelden van deze bijzondere confrontatie zie je hierboven, in het fragment van Shownieuws. Kees van der Spek: oplichters aangepakt is dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Bekijk ook B&B Vol Liefde-Marian over bedreigster: 'Ze is ontoerekeningsvatbaar maar loopt vrij rond' (Shownieuws) Bekijk deze video » Marian uit B&B Vol Liefde is weer verliefd: 'Een mooie man die goed kan zingen' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Deze RTL4-ster wil ik niet aan tafel bij Vandaag Inside' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 7 May om 09:29

Marian uit B&B Vol Liefde is flink opgelicht en schakelde voor hulp niemand minder dan Kees van der Spek in. Wat was er precies aan de hand? 'Ze ontdekte dat ze rare afschrijvingen had en toen heeft ze haar medewerkster, die Mariana heet, daarmee geconfronteerd. Die heeft dat toegegeven en kwam vervolgens met een verhaal dat ze onder druk werd gezet en slachtoffer zou zijn van een moordcomplot', vertelt de presentator.

Marian gaat undercover
Het verhaal zat echter net wat anders in elkaar: 'Marian heeft ontdekt dat haar medewerker juist háár wilde laten vermoorden.' Wat een verhaal! In Kees van der Spek: oplichters aangepakt is dinsdagavond te zien hoe Marian undercover (met pruik op) samen met Kees haar voormalige medewerkster confronteert met het hele gebeuren.

De eerste beelden van deze bijzondere confrontatie zie je hierboven, in het fragment van Shownieuws. Kees van der Spek: oplichters aangepakt is dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5.

Actuele video's

Meer actuele video's