De Golden Bachelor met senioren in aantocht: bekijk de oproep (Videoland)

De Golden Bachelor met senioren in aantocht: bekijk de oproep (Videoland)

Friday 10 May om 10:50

Er is een bijzondere spin-off van De Bachelor in aantocht: De Golden Bachelor. Dit is een speciale serie van het datingprogramma voor senioren.

Vrijgezelle man tussen 65 en 75 jaar
Videoland doet een oproep voor de zoektocht naar een vrijgezelle man tussen de 65 en 75 jaar oud. Deze single krijgt de kans om allerlei oudere dames te ontmoeten en dan mag hij net zoals in de reguliere versie rozen uitdelen aan zijn favorieten.

Bekijk de oproep voor De Golden Bachelor hieronder.

<em>De Golden Bachelor</em> met senioren in aantocht: bekijk de oproep (Videoland) Er is een bijzondere spin-off van De Bachelor in aantocht: De Golden Bachelor. Dit is een speciale serie van het datingprogramma voor senioren. Vrijgezelle man tussen 65 en 75 jaarVideoland doet een oproep voor de zoektocht naar een vrijgezelle man tussen de 65 en 75 jaar oud. Deze single krijgt de kans om allerlei oudere dames te ontmoeten en dan mag hij net zoals in de reguliere versie rozen uitdelen aan zijn favorieten. Bekijk de oproep voor De Golden Bachelor hieronder. De Bachelor: vonken spatten ervan af bij Rien en Femke, 'niemand ziet ons toch?' Bekijk deze video » Shownieuws: Hoe is Monica Geuze in het echt volgens deelnemer The Bachelor? Bekijk deze video » Rien neemt Paul in De Bachelor mee naar het strand voor een mededeling Bekijk deze video »
TV :
De Golden Bachelor met senioren in aantocht: bekijk de oproep (Videoland)

Actuele video's

Meer actuele video's