Tim Hofman: 'Yesilgöz trekt mijn integriteit in twijfel' (RENZE)

Tim Hofman: 'Yesilgöz trekt mijn integriteit in twijfel' (RENZE)

Wednesday 15 May om 08:29

Programmamaker Tim Hofman heeft nogal wat losgemaakt in Nederland met een oproep die hij op X plaatste: 'Als je mishandeld bent door een agent tijdens een demonstratie meld je dan bij ons.' De minister van Justitie en Veiligheid, Dilan Yesilgöz, was daar niet blij mee en sprak hem daarop aan.

'Integriteit wordt in twijfel getrokken'
Dat schoot bij Hofman dan weer in het verkeerde keelgat: 'Ze trekt mijn integriteit in twijfel', vertelt hij dinsdagavond bij RENZE. Het lijkt een beetje alsof hij niet helemaal doorheeft hoe zijn oproep op veel mensen is overgekomen want die kan op een bepaalde manier, zeker gezien de timing, toch als enigszins opruiend opgevat worden. Maar daar reageert hij met de nogal platgeslagen opmerking op: 'Ik stel gewoon een vraag.'

Bekijk het fragment van RENZE hieronder

Tim Hofman: 'Yesilgöz trekt mijn integriteit in twijfel' (<em>RENZE</em>) Programmamaker Tim Hofman heeft nogal wat losgemaakt in Nederland met een oproep die hij op X plaatste: 'Als je mishandeld bent door een agent tijdens een demonstratie meld je dan bij ons.' De minister van Justitie en Veiligheid, Dilan Yesilgöz, was daar niet blij mee en sprak hem daarop aan. 'Integriteit wordt in twijfel getrokken'Dat schoot bij Hofman dan weer in het verkeerde keelgat: 'Ze trekt mijn integriteit in twijfel', vertelt hij dinsdagavond bij RENZE. Het lijkt een beetje alsof hij niet helemaal doorheeft hoe zijn oproep op veel mensen is overgekomen want die kan op een bepaalde manier, zeker gezien de timing, toch als enigszins opruiend opgevat worden. Maar daar reageert hij met de nogal platgeslagen opmerking op: 'Ik stel gewoon een vraag.' Bekijk het fragment van RENZE hieronder Bekijk ook Tim Hofman: 'Hallucinant appgesprek met Dilan Yesilgöz gevoerd' Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Dit zou Joost Klein gedaan hebben, zo expliciet hebben we het nog niet gehoord' Bekijk deze video » Witte rook uit Den Haag: 'Geert Wilders denkt dat het goed komt' Bekijk deze video »
TV :
Tim Hofman: 'Yesilgöz trekt mijn integriteit in twijfel' (RENZE)

Actuele video's

Meer actuele video's