Formatie: onderhandelaarsakkoord is feit, premierschap nog onbekend (Hart van Nederland)

Formatie: onderhandelaarsakkoord is feit, premierschap nog onbekend (Hart van Nederland)

<em>Formatie</em>: onderhandelaarsakkoord is feit, premierschap nog onbekend (<em>Hart van Nederland</em>) In Den Haag is de kogel door de kerk, er ligt een onderhandelaarsakkoord tussen de rechtse partijen PVV, VVD, NSC en BBB. PremierGeert Wilders vertelt in Hart van Nederland dat het nu aan de fracties is om al dan niet met amendementen in te stemmen met het akkoord. Wie de premier wordt laat hij nog in het midden, al is daar wel over gesproken. Op X zijn de meningen verdeeld over deze uitkomst na bijna zes maanden onderhandelen. Bekijk een greep uit de reacties hieronder. We hebben een rechtse regering!Gefeliciteerd Nederland ??Bedank PVV, BBB, VVD en NSC met een ❤️ #formatie #plasterk pic.twitter.com/HAoSysc68s— Kritische Patriot (@KritischePatri) May 15, 2024 Achteraf blijkt Rutte nog meer principes dan Omtzigt te hebben. #Formatie pic.twitter.com/nyEci24E9d— Laurens (@LaurensEurope) May 15, 2024 Datum is toeval toch. TOCH? #formatie pic.twitter.com/E7F57epGTj— Stijn de Vreede ? (@VrijndeSteede) May 15, 2024 Oproep aan collega journalisten: dit aanstaande kabinet is niet rechts, maar extreemrechts. Benoem het. Doe je job, titel, functie recht. #formatie— Enis آنسون (@EnisOdaci) May 15, 2024 Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: hereniging vermiste teckel Teddy met zijn baasje (video) Bekijk deze video » Merel Ek: 'Dit doen de formerende partijen deze woensdag' Bekijk deze video » Witte rook uit Den Haag: 'Geert Wilders denkt dat het goed komt' Bekijk deze video »
Nieuws :
Formatie: onderhandelaarsakkoord is feit, premierschap nog onbekend (Hart van Nederland)
Wednesday 15 May om 19:24

In Den Haag is de kogel door de kerk, er ligt een onderhandelaarsakkoord tussen de rechtse partijen PVV, VVD, NSC en BBB.

Premier
Geert Wilders vertelt in Hart van Nederland dat het nu aan de fracties is om al dan niet met amendementen in te stemmen met het akkoord. Wie de premier wordt laat hij nog in het midden, al is daar wel over gesproken.

Op X zijn de meningen verdeeld over deze uitkomst na bijna zes maanden onderhandelen. Bekijk een greep uit de reacties hieronder.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's