Hart van Nederland: kind geschept door auto in Den Haag (video)

Hart van Nederland: kind geschept door auto in Den Haag (video)

Thursday 16 May om 19:25

<em>Hart van Nederland</em>: kind geschept door auto in Den Haag (video) In Den Haag is donderdag een kind geschept door een auto tijdens het oversteken. Volgens Hart van Nederland kwam het kind hard ten val en raakt gewond. Het kind is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het nu met het kind gaat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: hereniging vermiste teckel Teddy met zijn baasje (video) Bekijk deze video » Dreumel: 18-jarige scooterrijder om het leven gekomen bij ongeluk (video) Bekijk deze video » Regeerakkoord PVV, VVD, BBB en NSC: bekijk de opvallendste plannen Bekijk deze video »
Nieuws :

In Den Haag is donderdag een kind geschept door een auto tijdens het oversteken. Volgens Hart van Nederland kwam het kind hard ten val en raakt gewond. Het kind is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het nu met het kind gaat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's