Hilariteit in Vandaag Inside: 'de broer van Frans Timmermans' te gast in publiek (video)

Hilariteit in Vandaag Inside: 'de broer van Frans Timmermans' te gast in publiek (video)

Friday 17 May om 07:48

Hilariteit in <em>Vandaag Inside</em>: 'de broer van Frans Timmermans' te gast in publiek (video) Bij Vandaag Inside zit een gast in het publiek die de heren doet denken aan Frans Timmermans. Zeker omdat de man in kwestie ook uit Limburg komt én zich graag in de discussie van de heren mengt. Dit gebeurt dan ook veelvuldig in de uitzending. Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bij Vandaag Inside zit een gast in het publiek die de heren doet denken aan Frans Timmermans. Zeker omdat de man in kwestie ook uit Limburg komt én zich graag in de discussie van de heren mengt. Dit gebeurt dan ook veelvuldig in de uitzending.

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's