Advocaat Peter Schouten: 'Geloofwaardigheid Maxime Meiland tot dieptepunt gedaald' (video)

Advocaat Peter Schouten: 'Geloofwaardigheid Maxime Meiland tot dieptepunt gedaald' (video)

Friday 17 May om 20:07

Maxime Meiland schreef in haar biografie dat ze op haar vijftiende is verkracht. Degene die zij beschuldigde, werd woest en deed aangifte van smaad en laster, waarop Maxime alsnóg aangifte voor verkrachting deed. Het OM kwam vandaag met een besluit.

Geen vervolging
Het Openbaar Ministerie heeft de zaak onderzocht en laat weten dat, zowel Maxime als haar vermeende verkrachter, niet worden vervolgd. Dit besluit werd genomen omdat het onderzoek ‘geen ondersteunend bewijs’ heeft opgeleverd, aldus het OM. Peter Schouten, advocaat van de vermeende dader, maakt gehakt van de Meilandjes.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat Peter Schouten: 'Geloofwaardigheid <em>Maxime Meiland</em> tot dieptepunt gedaald' (video) Maxime Meiland schreef in haar biografie dat ze op haar vijftiende is verkracht. Degene die zij beschuldigde, werd woest en deed aangifte van smaad en laster, waarop Maxime alsnóg aangifte voor verkrachting deed. Het OM kwam vandaag met een besluit. Geen vervolgingHet Openbaar Ministerie heeft de zaak onderzocht en laat weten dat, zowel Maxime als haar vermeende verkrachter, niet worden vervolgd. Dit besluit werd genomen omdat het onderzoek ‘geen ondersteunend bewijs’ heeft opgeleverd, aldus het OM. Peter Schouten, advocaat van de vermeende dader, maakt gehakt van de Meilandjes. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Advocaat Peter Schouten: 'Geloofwaardigheid Maxime Meiland tot dieptepunt gedaald' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's