Advocaat Joost Klein: 'Hij wordt niet vervolgd, loopt met een sisser af' (video)

Advocaat Joost Klein: 'Hij wordt niet vervolgd, loopt met een sisser af' (video)

Friday 17 May om 20:46

De diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival houdt de gemoederen nog steeds volop bezig. Vandaag kwam de advocaat van Klein met een eerste reactie. 'Het zal met een sisser aflopen.'

Incident
Vandaag wordt duidelijk dat, ondanks eerdere berichten, de politie nog steeds onderzoek doet naar het voorval in Malmö en de Zweedse Media hebben het zelfs over een datum waarop Joost moet voorkomen, meldt RTL Boulevard. Hoeveel straf hij kan verwachten, is nog even afwachten. Zijn advocaat denkt dat het het mee zal vallen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat <em>Joost Klein</em>: 'Hij wordt niet vervolgd, loopt met een sisser af' (video) De diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival houdt de gemoederen nog steeds volop bezig. Vandaag kwam de advocaat van Klein met een eerste reactie. 'Het zal met een sisser aflopen.' IncidentVandaag wordt duidelijk dat, ondanks eerdere berichten, de politie nog steeds onderzoek doet naar het voorval in Malmö en de Zweedse Media hebben het zelfs over een datum waarop Joost moet voorkomen, meldt RTL Boulevard. Hoeveel straf hij kan verwachten, is nog even afwachten. Zijn advocaat denkt dat het het mee zal vallen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
Advocaat Joost Klein: 'Hij wordt niet vervolgd, loopt met een sisser af' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's