Wilfred Genee en René Froger sluiten Vandaag Inside feestelijk af met Just Say Hello! (video)

Wilfred Genee en René Froger sluiten Vandaag Inside feestelijk af met Just Say Hello! (video)

Saturday 18 May om 09:11

Wilfred Genee en René Froger sluiten <em>Vandaag Inside</em> feestelijk af met <em>Just Say Hello!</em> (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René Froger Froger is te gast in Vandaag Inside en natuurlijk moet er dan ook een moppie worden gezongen. Samen met dé karaoke-koning van Nederand, Wilfred Genee, zingt Froger zijn nummer Just Say Hello!, om de vakantie van de VI-heren in te luiden. We zien ze terug met het EK Voetbal, over vier weken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René Froger Froger is te gast in Vandaag Inside en natuurlijk moet er dan ook een moppie worden gezongen. Samen met dé karaoke-koning van Nederand, Wilfred Genee, zingt Froger zijn nummer Just Say Hello!, om de vakantie van de VI-heren in te luiden. We zien ze terug met het EK Voetbal, over vier weken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's