Zien: Joost Klein terug op het podium in Enschede na songfestivaldrama (video)

Zien: Joost Klein terug op het podium in Enschede na songfestivaldrama (video)

Monday 20 May om 09:02

Na zijn diskwalificatie op het Eurovisie Songfestival heeft Joos Klein weer voor het eerst opgetreden. Zondag speelde hij op Freshtival in Enschede.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Joost Klein</em> terug op het podium in Enschede na songfestivaldrama (video) Na zijn diskwalificatie op het Eurovisie Songfestival heeft Joos Klein weer voor het eerst opgetreden. Zondag speelde hij op Freshtival in Enschede. Lees verder onder de video. EuropapaKlein gaf een klein statement tijdens zijn eerste optreden, dat begon met Europapa: 'Mijn naam is Klein, maar je kan me niet klein krijgen.' En vlak voor hij Friesenjung inzette: 'Dankjewel voor de liefde. Daar gaat het om.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Marianne Timmer is verrast over Jutta Leerdams keuze: "Komt veel bij kijken" (Shownieuws) Bekijk deze video » Sylvie Meis niet op foto met nieuwe vriendin van zoon Damián (Shownieuws) Bekijk deze video » Start Der Theo van Theo Maassen: kijkers zappen massaal weg na populaire Even tot hier Bekijk deze video »
Songfestival :

Europapa
Klein gaf een klein statement tijdens zijn eerste optreden, dat begon met Europapa: 'Mijn naam is Klein, maar je kan me niet klein krijgen.' En vlak voor hij Friesenjung inzette: 'Dankjewel voor de liefde. Daar gaat het om.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's