Davina Michelle opent De Oranjezondag spectaculair met akoestische versie I Said No Sir (video)

Davina Michelle opent De Oranjezondag spectaculair met akoestische versie I Said No Sir (video)

Monday 20 May om 08:24

Davina Michelle opent <em>De Oranjezondag</em> spectaculair met akoestische versie <em>I Said No Sir</em> (video) Davina Michelle is te gast bij De Oranjezondag en opent de uitzending met een akoestische versie van I Said No Sir, haar laatste single. Zondag is voorlopig de laatste Oranjezondag, omdat Hélène Hendriks vanaf maandag dagelijks te zien is met De Oranjezomer. De Oranjezomer is iedere werdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zwangere Lilian Marijnissen: 'Zo gaat het nu met me' (De Oranjezondag) Bekijk deze video » Rutger Castricum: 'We gaan Mark Rutte nog missen' Bekijk deze video »
TV :

Davina Michelle is te gast bij De Oranjezondag en opent de uitzending met een akoestische versie van I Said No Sir, haar laatste single. Zondag is voorlopig de laatste Oranjezondag, omdat Hélène Hendriks vanaf maandag dagelijks te zien is met De Oranjezomer.

De Oranjezomer is iedere werdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's