Ron Fresen in De Oranjezondag: 'Meest logisch dat Wilders premier wordt' (video)

Ron Fresen in De Oranjezondag: 'Meest logisch dat Wilders premier wordt' (video)

Monday 20 May om 09:22

Ron Fresen in <em>De Oranjezondag</em>: 'Meest logisch dat Wilders premier wordt' (video) Er ontstaan steeds meer twijfels over Ronald Plasterk als premier. Oud-politiek verslaggever Ron Fresen was te gast in De Oranjezondag. Hoe nu verder met deze premierskwestie? Volgens Fresen is het eigenlijk het meest logisch dat Wilders gewoon premier wordt. 'Maar dat zou tegen de gemaakte afspraken zijn.' De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.
TV :

Er ontstaan steeds meer twijfels over Ronald Plasterk als premier. Oud-politiek verslaggever Ron Fresen was te gast in De Oranjezondag. Hoe nu verder met deze premierskwestie? Volgens Fresen is het eigenlijk het meest logisch dat Wilders gewoon premier wordt. 'Maar dat zou tegen de gemaakte afspraken zijn.'

De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's