Dreigement Bo in De Bondgenoten: "Als het zo blijft vind ik het niet erg om naar huis te gaan"

Dreigement Bo in De Bondgenoten: "Als het zo blijft vind ik het niet erg om naar huis te gaan"

Dreigement Bo in <em>De Bondgenoten</em>: &quot;Als het zo blijft vind ik het niet erg om naar huis te gaan&quot; Sinds Bo over Chelsea's Tinderdate op Curaçao heeft gehoord is hij afstandelijk en gekrenkt. Maar Chelsea vindt dat ze zich niet continu hoeft te verantwoorden bij hem. Dreigt Bo inmiddels met het verlaten van het programma? "Als het zo blijft vind ik het niet erg om naar huis te gaan", aldus Bo. Wat vindt Chelsea daarvan? Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Discussie op hoog niveau in De Bondgenoten: is de mens een zoogdier of een aap? Bekijk deze video » De Bondgenoten: Rick en Sam jatten bier, 'We lenen het' Bekijk deze video » Woedeaanval in De Bondgenoten: 'Wie ben jij? Ik bepaal zelf wat ik doe' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 21 May om 20:31

Sinds Bo over Chelsea's Tinderdate op Curaçao heeft gehoord is hij afstandelijk en gekrenkt. Maar Chelsea vindt dat ze zich niet continu hoeft te verantwoorden bij hem. Dreigt Bo inmiddels met het verlaten van het programma? "Als het zo blijft vind ik het niet erg om naar huis te gaan", aldus Bo. Wat vindt Chelsea daarvan?

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's