LLDL: geen handboeien of blinddoeken in de slaapkamer voor Elian

LLDL: geen handboeien of blinddoeken in de slaapkamer voor Elian

<em>LLDL</em>: geen handboeien of blinddoeken in de slaapkamer voor Elian In Lang Leve de Liefde krijgen Guido en Elian de vraag voorgelegd wat hun meest experimentele ervaring in de slaapkamer is geweest. Elian heeft eigenlijk niks speciaals gedaan, geen handboeien of blinddoeken voor Elian! Guido vindt dit nogal saai maar wat niet is kan nog komen... Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve de Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sanne walgt van Bart in Lang Leve de Liefde: eet alles met filet american (video) Bekijk deze video » Bradley in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb 's ochtens een uur nodig om me klaar te maken' Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb niet de drang om je aan te raken' (video) Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 21 May om 19:42

In Lang Leve de Liefde krijgen Guido en Elian de vraag voorgelegd wat hun meest experimentele ervaring in de slaapkamer is geweest. Elian heeft eigenlijk niks speciaals gedaan, geen handboeien of blinddoeken voor Elian! Guido vindt dit nogal saai maar wat niet is kan nog komen...

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve de Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's