Vriendin Peter Gillis brengt single uit 'Meisje van de handel' (RTL Boulevard)

Vriendin Peter Gillis brengt single uit 'Meisje van de handel' (RTL Boulevard)

Tuesday 21 May om 20:07

Met het einde van het twaalfde seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa in zicht, is een vervolg nog onzeker. Gelukkig heeft Wendy, de vriendin van Peter Gillis een carrièreswitch in de planning als zangeres. Zij brengt een single uit 'Meisje van de handel', wat sterk lijkt op de single van Roy Donders 'Ik ben een jongen van de handel'. Is er misschien sprake van plagiaat vraagt het RTL Boulevard panel zich af.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Vriendin <em>Peter Gillis</em> brengt single uit 'Meisje van de handel' (<em>RTL Boulevard</em>) Met het einde van het twaalfde seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa in zicht, is een vervolg nog onzeker. Gelukkig heeft Wendy, de vriendin van Peter Gillis een carrièreswitch in de planning als zangeres. Zij brengt een single uit 'Meisje van de handel', wat sterk lijkt op de single van Roy Donders 'Ik ben een jongen van de handel'. Is er misschien sprake van plagiaat vraagt het RTL Boulevard panel zich af. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter 'hangt' in cafetaria in Costa Blanca Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa: gehavende Mark smult van vitamine-beertjes Bekijk deze video » Ongeduldige Peter Gillis krijgt een bijzondere gezichtsbehandeling (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vriendin Peter Gillis brengt single uit 'Meisje van de handel' (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's