Wordt Rita Verdonk de minister van Migratie in kabinet Wilders I?

Wordt Rita Verdonk de minister van Migratie in kabinet Wilders I?

Wednesday 22 May om 09:36

Welke bewindslieden gaan we zien in kabinet Wilders I? Daar is officieel nog niets over bekend maar er zijn wel al aardig wat namen die de ronde doen. Een daarvan is die van Rita Verdonk, die minister van Vreemdelingenzaken en Integratie was in Balkenende II. Ze wordt deze week zelfs genoemd als mogelijke premier maar ook als mogelijke minister van Migratie.

Verspreekt ze zich?
Bij Den Haag FM werd Verdonk gevraagd of ze überhaupt beschikbaar is en daar leek ze zich een beetje te verspreken: 'Wat voor keuze ik ga maken dat ga ik hier niet vertellen.' Blijkbaar is er dus wel een keuze die gemaakt dient te worden...

Bekijk het fragment van het gesprek op Den Haag FM, geplaatst door Sjuul Paradijs, hieronder

Wordt Rita Verdonk de minister van Migratie in kabinet <em>Wilders I</em>? Welke bewindslieden gaan we zien in kabinet Wilders I? Daar is officieel nog niets over bekend maar er zijn wel al aardig wat namen die de ronde doen. Een daarvan is die van Rita Verdonk, die minister van Vreemdelingenzaken en Integratie was in Balkenende II. Ze wordt deze week zelfs genoemd als mogelijke premier maar ook als mogelijke minister van Migratie. Verspreekt ze zich?Bij Den Haag FM werd Verdonk gevraagd of ze überhaupt beschikbaar is en daar leek ze zich een beetje te verspreken: 'Wat voor keuze ik ga maken dat ga ik hier niet vertellen.' Blijkbaar is er dus wel een keuze die gemaakt dient te worden... Bekijk het fragment van het gesprek op Den Haag FM, geplaatst door Sjuul Paradijs, hieronder Bekijk ook 'Geert Wilders moet gewoon premier worden' Bekijk deze video » De Oranjezomer: hebben we een soort Balkenende nodig als premier? Bekijk deze video » Kijk LIVE: debat hoofdlijnenakkoord en formatie PVV, VVD, NSC & BBB in Tweede Kamer Bekijk deze video »
Nieuws :
Wordt Rita Verdonk de minister van Migratie in kabinet Wilders I?

Actuele video's

Meer actuele video's