Leafs als eerste naar huis in Het Perfecte Plaatje: 'Niet eens met de jury' (video)

Leafs als eerste naar huis in Het Perfecte Plaatje: 'Niet eens met de jury' (video)

Thursday 23 May om 20:25

Rapper Jahmil Dapaloe, beter bekend als Leafs, bracht zijn kenmerkende stijl en creativiteit mee in Het Perfecte Plaatje, maar toch heeft hij het niet lang volgenhouden in Thailand. Hij is de eerste kandidaat die zijn spullen mag pakken in de tweede aflevering. Leafs gaf een andere invulling aan de opdracht dan de jury voor ogen had. 'Ik ben het niet eens met de jury.'

Het Perfecte Plaatje Op Reis is iedere woensdag te zien bij RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Leafs als eerste naar huis in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: 'Niet eens met de jury' (video) Rapper Jahmil Dapaloe, beter bekend als Leafs, bracht zijn kenmerkende stijl en creativiteit mee in Het Perfecte Plaatje, maar toch heeft hij het niet lang volgenhouden in Thailand. Hij is de eerste kandidaat die zijn spullen mag pakken in de tweede aflevering. Leafs gaf een andere invulling aan de opdracht dan de jury voor ogen had. 'Ik ben het niet eens met de jury.' Het Perfecte Plaatje Op Reis is iedere woensdag te zien bij RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Presentator Rick Brandsteder komt niet meer terug op TV Bekijk deze video » Kaj Gorgels over Het Perfecte Plaatje op Reis: 'Ik ben fanatiek en wil winnen' Bekijk deze video » Danny de Munk in Shownieuws met eerste beelden van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Op Reis Bekijk deze video »
TV :
Leafs als eerste naar huis in Het Perfecte Plaatje: 'Niet eens met de jury' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's