Shownieuws: Bouke onder indruk van aantal bezoekers bij driedaagse concert van de Toppers

Shownieuws: Bouke onder indruk van aantal bezoekers bij driedaagse concert van de Toppers

<em>Shownieuws</em>: <em>Bouke</em> onder indruk van aantal bezoekers bij driedaagse concert van de <em>Toppers</em> In Shownieuws staat een aantal gastartiesten van de Toppers voor de camera en zij zijn stuk voor stuk onder de indruk van het enorme aantal bezoekers dat wordt verwacht bij hun aanstaande driedaagse concert. BoukeDat geldt ook voor Bouke. De drie concerten van de Toppers zijn allen uitverkocht en dat betekent drie keer ruim 60.000 uitzinnige fans die staan mee te zingen. "Heel bijzonder, ongelofelijk", aldus de populaire zanger. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Roy Donders: 'Ik wil geen duet met Wendy van Hout' Bekijk deze video » 'Nieuwe sneakers worden Antje en Romy Monteiro bijna fataal' (Shownieuws) Bekijk deze video » Bachelor-Paul zei tegen Josephine: 'Graag of niet' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 24 May om 09:59

In Shownieuws staat een aantal gastartiesten van de Toppers voor de camera en zij zijn stuk voor stuk onder de indruk van het enorme aantal bezoekers dat wordt verwacht bij hun aanstaande driedaagse concert.

Bouke
Dat geldt ook voor Bouke. De drie concerten van de Toppers zijn allen uitverkocht en dat betekent drie keer ruim 60.000 uitzinnige fans die staan mee te zingen. "Heel bijzonder, ongelofelijk", aldus de populaire zanger.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's