Kijkcijfers donderdag: Frans Bauer voor en na, Het Jachtseizoen valt tegen

Kijkcijfers donderdag: Frans Bauer voor en na, Het Jachtseizoen valt tegen

Kijkcijfers donderdag: <em>Frans Bauer</em> voor en na, <em>Het Jachtseizoen</em> valt tegen Zie boven Frans Bauer in De Oranjezomer over eventueel een tweede seizoen van de realityserie De Bauers - 20 jaar later? Donderdagavond was de kijker op prime time in de ban van Frans Bauer. Men kan geen genoeg krijgen van de goedlachse zanger. Zijn eigen realityserie De Bauers - 20 jaar later? trok weer meer dan 1 miljoen kijkers, 1,3 miljoen om precies te zijn. Het JachtseizoenDaarna aan tafel bij De Oranjezomer hoorden 814.000 mensen het antwoord van Frans op de vraag of we hem en zijn gezin in een tweede seizoen kunnen gaan volgen. De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen valt juist tegen. De vierde aflevering met Bridget Maasland & Clarice Stenger trok slechts 262.000 kijkers. Bekijk de nieuwsberichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder. Bekijk ook Kijkcijfers donderdag: De Bauers blijven torenhoog scoren (video) Bekijk deze video » Start Der Theo van Theo Maassen: kijkers zappen massaal weg na populaire Even tot hier Bekijk deze video » Kijkcijfers De Oranjezomer: scoort Hélène Hendriks net zo goed als Vandaag Inside? Bekijk deze video »
TV :
Friday 24 May om 10:54

Zie boven Frans Bauer in De Oranjezomer over eventueel een tweede seizoen van de realityserie De Bauers - 20 jaar later?

Donderdagavond was de kijker op prime time in de ban van Frans Bauer. Men kan geen genoeg krijgen van de goedlachse zanger. Zijn eigen realityserie De Bauers - 20 jaar later? trok weer meer dan 1 miljoen kijkers, 1,3 miljoen om precies te zijn.

Het Jachtseizoen
Daarna aan tafel bij De Oranjezomer hoorden 814.000 mensen het antwoord van Frans op de vraag of we hem en zijn gezin in een tweede seizoen kunnen gaan volgen. De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen valt juist tegen. De vierde aflevering met Bridget Maasland & Clarice Stenger trok slechts 262.000 kijkers.

Bekijk de nieuwsberichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder.Actuele video's

Meer actuele video's