Zien: is dit de laatste scène van Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden? (video)

Zien: is dit de laatste scène van Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden? (video)

Friday 24 May om 19:37

Is dit het einde van Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden? Dat vragen kijkers zich koortsachtig af na het zien van de laatste scènes van deze week, waarin Laura in het water valt.

Medicijnen
Dat het al langer niet goed gaat met Laura in GTST, is bekend. Op Curaçao is ze even aan het bijkomen en tijdens de zonsondergang neemt ze even een momentje om Henk te bellen. Helaas neemt hij niet op en spreek ze zijn voicemail in. Dan bedenkt ze ineens dat ze haar medicijnen vergeten is in te nemen en ze haast zich naar haar kamer. Dan gaat het mis... Bekijk het fragment hieronder.

Zien: is dit de laatste scène van Laura in <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>? (video) Is dit het einde van Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden? Dat vragen kijkers zich koortsachtig af na het zien van de laatste scènes van deze week, waarin Laura in het water valt. MedicijnenDat het al langer niet goed gaat met Laura in GTST, is bekend. Op Curaçao is ze even aan het bijkomen en tijdens de zonsondergang neemt ze even een momentje om Henk te bellen. Helaas neemt hij niet op en spreek ze zijn voicemail in. Dan bedenkt ze ineens dat ze haar medicijnen vergeten is in te nemen en ze haast zich naar haar kamer. Dan gaat het mis... Bekijk het fragment hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: Laura zet Elisa boos het huis uit (video) Bekijk deze video » Leuk nieuws! GTST stel Bertrie Wierenga en Dorian Bindels in verwachting Bekijk deze video »
Serie :
Zien: is dit de laatste scène van Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden? (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's