Zien: René Schuurmans opent De Oranjezomer met 'Laat De Zon In Je Hart' (video)

Zien: René Schuurmans opent De Oranjezomer met 'Laat De Zon In Je Hart' (video)

Saturday 25 May om 08:49

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Zien: René Schuurmans opent <em>De Oranjezomer</em> met 'Laat De Zon In Je Hart' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hoewel de zon gisteren in Zeist nauwelijk doorkwam, zorgde René Schuurmans vrijdag voor een zonnige opening van De Oranjezomer. Schuurmans zong zijn alltime-hit Laat De Zon In Je Hart. De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hoewel de zon gisteren in Zeist nauwelijk doorkwam, zorgde René Schuurmans vrijdag voor een zonnige opening van De Oranjezomer. Schuurmans zong zijn alltime-hit Laat De Zon In Je Hart.

De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's