Hélène Hendriks was ooit assistente van Hans Klok: 'De beste natuurlijk' (video)

Hélène Hendriks was ooit assistente van Hans Klok: 'De beste natuurlijk' (video)

Saturday 25 May om 09:24

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks was ooit assistente van Hans Klok: 'De beste natuurlijk' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks was ooit de assistente van Hans Klok, en heeft beelden van de act meegenomen. 'Ik was dit even vergeten', reageert de illusionist in De Oranjezomer De beelden zijn inderdaad spectaculair. De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hélène Hendriks was ooit de assistente van Hans Klok, en heeft beelden van de act meegenomen. 'Ik was dit even vergeten', reageert de illusionist in De Oranjezomer De beelden zijn inderdaad spectaculair.

De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's