Moedermaffia seizoen 2 vanaf 7 juni te zien op Videoland: bekijk de trailer

Moedermaffia seizoen 2 vanaf 7 juni te zien op Videoland: bekijk de trailer

Monday 27 May om 14:55

Nog even geduld en dan kun je bij Videoland kijken naar een gloednieuw seizoen van Moedermaffia. In de tweede reeks van de serie volgen we wederom Daan, een rol van Loes Haverkort, die als moeder maar wat aanrommelt en probeert haar leven op de rit te krijgen. Maar in de trailer is te zien dat ze ook in seizoen 2 heel wat voor haar kiezen krijgt. Daan maakt niet altijd de meest verstandige keuzes en komt ook nog eens met een schokkende mededeling…

Bekijk de trailer van Moedermaffia seizoen 2 hieronder. Het tweede seizoen van de serie Moedermaffia is vanaf 7 juni te zien op Videoland.

<em>Moedermaffia</em> seizoen 2 vanaf 7 juni te zien op Videoland: bekijk de trailer Nog even geduld en dan kun je bij Videoland kijken naar een gloednieuw seizoen van Moedermaffia. In de tweede reeks van de serie volgen we wederom Daan, een rol van Loes Haverkort, die als moeder maar wat aanrommelt en probeert haar leven op de rit te krijgen. Maar in de trailer is te zien dat ze ook in seizoen 2 heel wat voor haar kiezen krijgt. Daan maakt niet altijd de meest verstandige keuzes en komt ook nog eens met een schokkende mededeling… Bekijk de trailer van Moedermaffia seizoen 2 hieronder. Het tweede seizoen van de serie Moedermaffia is vanaf 7 juni te zien op Videoland. Moedermaffia: ‘Kan ik gewoon 2 seconden even kakken?’ Bekijk deze video » RTL Boulevard: zwangere Gaby Blaaser moest wennen aan de moedermaffia Bekijk deze video » Monique Smit krijgt bakken kritiek op vakantie: 'Kinderen moeten naar school!' Bekijk deze video »
Serie :
Moedermaffia seizoen 2 vanaf 7 juni te zien op Videoland: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's